Beoordelingen

7,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,9
Comfort
7,4
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
7,3
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
7,5

Beoordelingen

    Patrick
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 juni 2018

    Goed hotel met goed ontbijt.

    Goede ontvangst. Parkeergelegenheid aan het hotel voor de motoren. Restaurant was gesloten wegens privéfeest. Ontbijt was goed.
    Elisabeth
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    27 mei 2018
    Sjofel gebouw. Kamer op de begane grond met patio? De begane grond oogt als een motel met een stoep langs de kamers. Er zijn ook kamers op de eerste etage. Geen vitrage alleen gordijnen, die overigens niet volledig verduisteren. Als je die niet dicht hebt, kan iedereen die langs loopt zo naar binnen kijken. Simpele kamer met TL-licht. Boiler, tweede persoon die ging douchen had lauw water. Volgens receptie hoort dat niet, maar binnen de drie nachten dat wij hier verbleven is het euvel niet opgelost. Afvoerpunt douche zit precies op de plek waar je staat. Bijna geen mogelijkheden om in de badkamer iets neer te zetten. Geen stopcontact in badkamer. Slechts één nachtkastje. Open hangkast (van 60 cm breed?) met één legplank. Wij kregen bij het inchecken twee sleutels mee en hadden er de volgende dag één moeten inleveren om de kamer schoongemaakt te krijgen. Als niemand je dat vertelt wordt de kamer dus niet gedaan en zijn er geen schone handdoeken. Volgende dag wel afgegeven, wat i eerste instantie een wazige blik van de receptioniste opleverde. Na navraag gaf zij aan de sleutel inderdaad nodig te hebben. De eerste avond zo prima gegeten in het hotel dat wij besloten dat de volgende twee avonden ook te doen. Wij werden bediend door een kelner, die de nodige nuttige tips gaf. Wij waren de eerste gasten en na ons kwam nog één stel en een groep van 12 personen. De volgende dag was die groep wat eerder en werden wij afgesnauwd door een jonge serveerster, die meldde dat wij maar eerst een kwartier in de lobby moesten wachten, want dat ze nu geen tijd voor ons hadden. En dat terwijl er naast de groep slechts één tafel met drie personen bezet was. Wij zijn ergens anders gaan eten en hebben dat de avond erna ook gedaan.
    Loopafstand naar centrum nog geen 5 minuten. Hotel ligt afgelegen op het haventerrein, vlakbij afmeerplaats van de Hurtigruten. Die komt aan het begin van de avond aan om een uur later weer in zuidelijke richting te vetrekken, waarna de boot in noordelijke richting aankomt en ook een uurtje blijft liggen. Leuk om te zien en de 6 verschillende boten, die wij in ons drie dagen durende verblijf zagen (waaronder degene waarmee wij zelf de reis een keer hebben gemaakt) te vergelijken. Redelijk ontbijt. Op zich prima restaurant, tenminste als je welkom bent (zie minpunten).
    Jos
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    25 mei 2018
    Zoals bij vrijwel alle grotere plaatsen in deze regio: ongezellig en met de uitstraling van een industrieterrein.
    Het is een hotel met een wat gedateerde uitstraling en inrichting maar één van de meest gezellige locaties op de Lofoten. Kamers zijn ruim genoeg en voorzien van alle gemakken incl. goede bedden. Uitzicht op zee / de haven. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Uitstekend ontbijt. Licht op loopafstand van het centrum.
    Fanny
    fr

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Angshuman Khanna
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    20 juni 2018
    Rooms looked slightly aging.
    Adequately sized rooms. Well equipped with good sized bathroom. 24 hours free coffee and tea by front desk. Had dinner twice at their restaurant and food was excellent on each occasion. Fish soup highly recommended!
    Amit Bangotra
    pl

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 juni 2018
    Hotel was good at a good location right on the harbour. Breakfast was nice and the free coffee any time of the day was a surprise. It is a nice place if you are looking to stay for a night or two.
    Liudmila
    no

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 juni 2018

    Good hotel in the senter of the town

    Devansh Ajay Mehta
    in

    Beoordelingsscore

    10
    16 juni 2018
    Little Old Style Rooms but I feel the color combination can help look better. but they were good and cozy
    It was as per the expectation
    Donatella
    gb

    Beoordelingsscore

    7,1
    13 juni 2018
    The room was really nice, spacious and comfortable. We had a room on the ground floor with a view on the little bay and the mountains (although the window was not really big). The area is very quiet but unfortunately there are some industrial building nearby that are really in strident contrast with the natural beauty of the landscape.
    Diana
    us

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 juni 2018
    Room was cold.
    Clean room; helpful staff; great location if you are arriving by boat!
    Jacques SCHMUCK
    fr

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 juni 2018

    nice adress

    localisation somewhere difficult
    Nice room
    sg

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Emanuele Addondi
    it

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 juni 2018

    Great base for Lofoten expeditions

    Honestly nothing
    Wonderful sea panorama
    Lilnet
    sg

    Beoordelingsscore

    7,9
    29 mei 2018
    Room seemed dated and cramped
    The rooms on the ground floor had easy access and there was free flow of coffee and tea all day. Heated toilet floor was great.
    GiulioA78
    it

    Beoordelingsscore

    6,7
    13 mei 2018

    Quite good

    Shower in the bath not very comfortable. Poor sweats at the breakfast. Twin beds not united
    Big and useful rooms, car park in front, nice staff
    Akash Agarwal
    in

    Beoordelingsscore

    10
    11 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    valerie
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    11 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    PeterCampbell
    au

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 mei 2018

    Excellent location very close to Hurtigruten terminal with good views across the harbour

    Excellent location very close to Hurtigruten terminal. Good views across the harbour. Excellent breakfast. Decor was plain, not modern. Good value.
    Zar
    my

    Beoordelingsscore

    10
    29 april 2018

    best place to stay and enjoy the beauty of the lofoten island

    Nothing!!!
    The room was spacious. The breakfast was great.
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    27 april 2018

    We enjoyed our stay, the hotel was nice and clean, staff was friendly and helpful!

    Nothing everything was great!
    The bed was very comfortable, that's exactly what we need after a long journey. Everything is close by: Magic ice, restaurants, views... The staff is very friendly, you can ask them anything! Breakfast was really good, loads of choice : fruits, cereals, bread...
Beoordelingen worden geladen